Onze Mogelijkheden

Slide background

VOLLEDIG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN!

Wij houden niet van beperkingen en geven je graag de ruimte:

1. Ontdek en ontwerp

Ontdek hoe je een spetterende app kunt ontwerpen. Kies layout, menu, achtergrond en icoontjes om je app te laten uitblinken. Kies uit vele kant-en-klare templates of creëer een volledig eigen ontwerp. En als je later toch een ander design wilt, pas je dat makkelijk aan in de App CMS.

2. Upload je content

Of het nou gaat om je website content of willekeurige offline documenten, je hoeft ze maar te uploaden en eventueel te integreren met RSS feeds, social share, foto en video gallery of te kiezen uit veel andere content elementen via een eenvoudig drag-and-drop tool!

3. Bereik je publiek

Verhoog je merkbekendheid met onze mobile marketing tools. Richt je app landing page in om je app te promoten. Gebruik QR codes voor interactief marketing materiaal. Stuur push-berichten en promo pop-ups en deel je app via sociale netwerken om een breder publiek te bereiken!

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je eigen app?

Bereik alle mobiele apparaten

Ons app dashboard, stelt je in staat om een gepersonaliseerde app te ontwerpen voor alle mobiele apparaten op iOS, Android en Windows. Oh, en hadden we al gemeld dat je niet hoeft te kunnen programmeren?

Volledige controle

Je kunt eenvoudig je app creëren, ontwerpen, editen en promoten door middel van een enkel gebruiksvriendelijk dashboard. Zonder stress of moeite: neem je tijd en geniet van het creatieve proces!

Dashboard-product-full-control

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je eigen app?

In-the-cloud

In de cloud

Je data is veilig in goede handen. Alle content is opgeslagen in de cloud zodat je er altijd en overal bij kunt. Je kunt de layout en content dus overal en op elk moment aanpassen en updates in real time raadplegen!


Real-time Previews

We werken constant aan nieuwe features om het app-creatieproces te vereenvoudigen en je te helpen volledig zelfstandig te werken. Maak gebruik van onze drag-and-drop tool om content elementen toe te voegen en bekijk alle veranderingen in real time!

IPhone-5_Features

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je EIGEN APP?

imac_big_demo_

100% aanpasbaar

Laat je app uitblinken in design en functionaliteit! Gebruik je eigen dashboard om de layout, menu’s, icoontjes en achtergrond aan te passen; upload je logo en kleuren of kies één van de vele kant-en-klare templates.

Mobiele site

Je kunt nu je website zelf in korte tijd migreren naar een mobiele applicatie! Alle updates van content op je website worden automatisch gesynchroniseerd met je artikelen, gallery en video in je App. Een mobiele site maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

mobile-site-iphone

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je EIGEN APP?

Monitize

Geld verdienen met je app

Haal het meeste uit je app en integreer zelf advertentie netwerken om extra inkomstenstromen te genereren. Maak gebruik van onze professionele oplossingen als e-commerce, advertentiefunctionaliteit, locatiegebonden coupons, in-app registratie en nog veel meer.


Tools waar jij op zit te wachten

Uiteraard blijven we werken aan meer gebruiksvriendelijke tools en features. Daar zul ook jij in de toekomst over kunnen beschikken.

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je EIGEN APP?

Geïntegreerde tools